Vieraskortti

Alapään Eränkävijät myyvät alueelleen lyhytaikaisia metsästyslupia eli niin sanottuja vieraskortteja. Vieraskortteja on kahta erilaista, vuorokausilupa ja pienpetolupa. Vieraalla täytyy olla aina seuran jäsen mukana metsästyksessä eli niin sanottu isäntä.

Vieraskortilla metsästävän henkilön saalis vähennetään isännän saaliskiintiöstä. Vieras on velvollinen tekemään saalisilmoituksen aina käytettyään vieraskorttia joko
näiltä sivuilta löytyvällä saalisilmoitus kaavakkeella tai puhelimitse seuran sihteerille, yhteystiedot löytyy hallitus linkin alta. Netti ilmoituksessa merkataan sana "vieras" kohdassa jossa kysytään jäsennumeroa. Vieraan tulee myös kunnioittaa seuran sääntöjä ja päätöksiä.

HUOM! Päiväkortti on oltava myös kanakoirajaoston fasaani "tiputuksella".

Vieraskortilla ei saa metsästää metsoa.

Vieraskortti on voimassa yhden vuorokauden. Korttiin tulee merkitä päivämäärä ja kortti voimassa kyseisen merkatun päivämäärän päättyen klo 24:00.

Korttien hinnat
Vuorokausi 15€
Pienpeto kortti 3€ (Pelkästään pienpetojen ja villisian pyyntiin vuorokaudeksi)

Vieraskortin ostaminen tapahtuu joko vieraan tai isännän toimesta.
Jos isännällä on samaan aikaan useita vieraita pitää jokaisella olla oma vieraskortti.

Kortin voi maksaa suoraan pankkiin seuran tilille: FI25 5077 0240 0024 25.
Tällöin pankin maksukuitti toimii vieraskorttina. Kuitissa täytyy olla vähintään seuraavat tiedot, jotka kirjoitetaan viesti osioon:
Vieraan nimi, isännän nimi ja metsästyspäivä.

Puutteellisilla tiedoilla varustettu kuitti ei kelpaa metsästyksen valvojalle vieraskortiksi.

Perinteisiä kortteja saa Lautamäen kaupalta aukioloaikana ja kaikkina aikoina seuran sihteeri Hannu Rajalta. P. 050‐3656570, Osoite Lapionevantie 54, 61250 JALASTO